A șaptea zi de cercetări în ,,casa groazei'' din Caracal. Gropile betonate, sparte!

324
A șaptea zi de cercetări în ,,casa groazei'' din Caracal. Gropile betonate, sparte! - noidescopeririincasagroazeidinca-1565246298.jpg

Articole recomandate

Este a șaptea zi consecutivă de cercetări la ,,casa ororilor,, din Caracal. Anchetatorii sparg gropile betonate găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Urmează sa aflăm și rezultatele perchezițiilor făcute asupra telefoanelor presupusului criminal. 


În teren, la locuința lui Dincă, anchetatorii lucrează în condițiile greu de imaginat. În respectiva casă se simte un aer greu, înecăcios, iar mizeria și haosul sunt incredibile. În plus, toate ferestrele sunt acoperite cu șipci din lemn. Drept urmare, la intrarea în respectiva construcție, senzația este una extrem de apăsătoare, asemănătoare celei induse de filmele de groază, susțin surse apropiate anchetei, citate de adevarul.ro.

În timpul cercetărilor la casa lui Dincă au fost chemați, marți, pompierii militari care au secat un puț din curte. Cercetările ulterioare ale anchetatorilor au arătat că acesta este "curat", nedescoperindu-se urme suspecte.


În paralel, s-au adus utilajele necesare pentru spargerea unor platforme de beton construite prin curte aparent fără logică. Practic, este vorba de niște zone pe care Dincă le-a betonat pentru un scop pe care nu îl poate explica. Această operațiune este una mai laborioasă, iar rezultatele sunt așteptate în zilele următoare.

În același timp, vor fi investigate și câteva tuburi de canalizare din beton pentru că sunt îngropate, la fel, aparent fără logică, parțial în pământ, mai susțin surse judiciare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0405 secunde