Mai multe ştiri online:

A rămas fără 5.000 de euro după un telefon primit de la un străin

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Constănțenii trecuți de prima tinerețe continuă să cadă în plasa escrocilor și să rămână fără sume importante de bani. Un alt caz de înșelăciune prin metoda „Accidentul” a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când un bărbat, în vârstă de 72 de ani, a fost apelat pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi fiul său. Vocea necunoscută i-a adus la cunoștință că are nevoie de 5.000 de euro, ca urmare a unui accident rutier. 


Bătrânul a oferit unei persoane necunoscute, care s-a prezentat la domiciliul său, suma de 23.900 de lei, ulterior realizând că a fost victima unei infracțiuni de înșelăciune. Polițiștii Secției 5 Poliție au deschis o anchetă în acest caz pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerii lor la răspunderea penală. 


„Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier”, avertizează oamenii legii.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7397 secunde