A plouat cu dosare penale! Plin de șoferi indisciplinați, pe străzile din Constanța

254
A plouat cu dosare penale! Plin de șoferi indisciplinați, pe străzile din Constanța - politiarutierapolitisttrafic-1576586444.jpg

Articole recomandate

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Traian din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cogealac în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 19.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor a rezultat faptul că numerele de înmatriculare ale autoturismului erau false. 


La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, de 35 de ani, care a condus o autoutilitară pe raza localității Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4629 secunde