A plouat cu dosare penale, la Constanța! Șoferii indisciplinați, sancționați de oamenii legii

204
A plouat cu dosare penale, la Constanța! Șoferii indisciplinați, sancționați de oamenii legii - pietonaccidentat1456852753150011-1535957818.jpg
La data de 1 septembrie a.c., ora 23.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 septembrie a.c., ora 16.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată.

La data de 2 septembrie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 septembrie a.c., ora 00.10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa au identificat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 septembrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 2 septembrie a.c., ora 01.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism fiind sub influenața băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8366 secunde