A omorât cu sânge rece un bătrân din Agigea

626
1
A omorât cu sânge rece un bătrân din Agigea - 0a4cdf3cace92fcb906fbf3aaee1c72c.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 19 ani, din Cobadin, suspect în comiterea unui omor deosebit de grav, la Agigea, a fost reținut, ieri, pe raza județului Vrancea.
Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța, cu prijinul celor de la Vrancea, l-au identificat și depistat pe Petronel Țurcanu, de 19 ani, din localitatea Cobadin, suspectat de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie și omor deosebit de grav.
Polițiștii spun că, la data de 17 iunie, polițiștii din Agigea au fost sesizați, prin Apelul Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că Teodor Pangă, de 82 de ani, din localitate, a fost agresat de persoane necunoscute, care ar fi pătruns peste acesta în locuință. Persoana care a sesizat Poliția nu a fost nimeni altcineva decât fiica victimei, care și-a găsit tatăl în stare de agonie.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că ușa de la intrare era asigurată cu cheia, o fereastră a locuinței era spartă, iar în interior a fost identificată victima, ce prezenta urme vizibile de violență.
Bătrânul a fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, în vederea acordării îngrijirilor medicale, ulterior el decedând.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns prin efracție în locuința bătrânului, prin spargerea unuii geam, și, după ce agresat, a sustras din interiorul unei încăperi suma de 250 de lei. Anchetatorii spun că suspectul trecuse nu cu mult timp înainte de comiterea crimei pe la casa bătrânului, împreună cu fratele lui, sub pretextul închirierii unei camere. Din câte se pare, Teodor Pangă se ocupa cu închirierea de spații de locuit în localitate.
Din investigații, a mai reieșit că suspect de comiterea faptei este Petronel Țurcanu, de 19 ani, din localitatea Cobadin, care, în urma activităților de căutare desfășurate de polițiști, a fost depistat pe raza județului Vrancea, în zona triajului stației CFR Mărășești.
Tânărul a fost preluat de o escortă din cadrul IPJ Constanța și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru audieri.
Pe numele suspectului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanța, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
13 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

With our strong reputation in the marquee hire marketplace, we take pride in the fact that our customers recommend us time and time again. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Violată și ucisă cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.5582 secunde