A murit Zeul Neptun!

391
A murit Zeul Neptun! - zeulneptun1-1430152808.jpg

Articole recomandate

Cunoscut de mai bine de 10 ani drept Zeul Neptun, Naie Oprișan, lectorul universitar al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanța, a încetat din viață.

Absolvent IEFS București, lect. Oprișan era specializat în sporturi nautice, înot, canotaj etc., din anul 1979, când a dat concurs la Academie pentru a ocupa un post. Fost mentor pentru zeci de generații de studenți, care l-au cunoscut drept "dom’ profesor Neptun", a elaborat numeroase lucrări, după 1990 construind, la propriu, chiar și o bază nautică pentru studenții Institutului de Marină Civilă.

Într-un interviu acordat Ligii Militarilor Profesioniști, în anul 2013, lect. Oprișan mărturisea că "prin anul 2000, cineva din staff-ul Academiei a realizat că aveam o atitudine destul de autoritară grefată pe un aspect destul de «consistent» fizic și m-a rugat să realizez regia unui moment, pe care am modificat-o introducându-mă în scenă. Și n-am mai ieșit din pielea personajului. Chiar de nu știu cum mă cheamă, mă știe toată lumea, de 10 ani, drept «dom’ profesor Neptun»!".

Dumnezeu să-l odihnească!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2895 secunde