A murit Victor Spirescu, românul care a invadat Anglia

570
A murit Victor Spirescu, românul care a invadat Anglia - spirescu-1516114549.jpg

Articole recomandate

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Anglia după liberalizarea pieței muncii în 2014, a murit într-un tragic accident de mașină. Tânărul în vârstă de 32 de ani s-a stins din viață luni, 15 ianuarie, în jurul orei 4 dimineața, transmite Cancan.ro.

"Accidentul s-a întâmplat pe Newpagnell, Milton Keynes. Era cu un Mitsubishi Lancer, a derapat, s-a răsturnat de vreo șapte ori. Din păcate, nu avea centura de siguranță și a fost aruncat din mașină. În momentul în care au venit mașinile de salvare și poliție, corpul lui era la 2-3 metri distanță față de mașina răsturnată. Mai era cu un puști de 22-23 de ani, pe care l-a cunoscut în Sibiu, din câte am înțeles. El a supraviețuit, a scăpat cu doar câteva zgârieturi, pentru că el purta centura de siguranță. Are doar zgârieturi și urme de la centură – cum l-a presat. Ancheta poliției va dura 2-3 săptămâni. Trupul lui nu se poate ridica până la terminarea anchetei. Ulterior, va fi adus în România", a declarat Adrian Claudiu, unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Victor Spirescu.

Victor Spirescu se mutase în Anglia în 2014, atunci când a devenit și cunoscut, după ce a fost întâmpinat de parlamentarul laburist Keith Vaz pe aeroportul Luton, din Londra, în ziua în care au fost ridicate restricțiile de muncă pentru români și bulgari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9851 secunde