A murit șoferița beată, care a intrat cu un Porsche într-un troleibuz!

6065
A murit șoferița beată, care a intrat cu un Porsche într-un troleibuz! - download16126400-1570537116.jpg

Articole recomandate

Șoferița care a intrat cu o mașină Porsche într-un troleibuz, în Chișinău, a murit. Femeia conducea cu 130 km/h, a trecut pe culoare roșie la semafor și a lovit în plin un troleibuz. În urma accidentului, un bărbat de 34 de ani care se afla în mașină a murit pe loc, alți 25 de oameni au ajuns la spital cu diverse traumatisme. 


Mașina condusă de Svetlana Ungureanu a lovit violent un troleibuz de pe linia 21, care circula regulamentar. Accidentul s-a produs pe strada Alba Iulia din Chișinău. În urma impactului, un bărbat de 34 de ani care se afla în automobil a murit pe loc. Alți de 25 de oameni din troleibuz au fost răniți. Șoferița a fost și ea rănită grav. În urma testării s-a constatat că femeia în vârstă de 33 de ani a urcat la volan având o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge. 


La o săptămână de la tragedie, șoferița a murit pe patul de spital, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Veronica Istrate, citată de Publika.md. De asemenea, cinci dintre răniți au fost externați. Patru dintre victime au rămas în spital pentru tratament.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4986 secunde