A murit după un impact violent cu o căruță

355
1
A murit după un impact violent cu o căruță - mortal-1446396839.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Medgidia a murit și un altul este grav rănit după ce au fost implicați într-un accident rutier. Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă după-amiază, pe Drumul Național 3. 


Potrivit agenților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, un bărbat din Medgidia se deplasa la volanul unui autoturism marca Land Rover Freelander, dinspre Băneasa către Negureni. 


"Ajungând în dreptul kilometrului 173, a lovit în partea din spate un atelaj hipo, nesemnalizat, care transporta grinzi de lemn, condus de un bărbat de 35 ani, din Dunăreni, care se deplasa în aceeași direcție de mers", spun polițiștii constănțeni. 


În urma impactului, șoferul auto-turismului a murit pe loc.
 
Căruțașul a suferit răni grave, iar pasagerul care se afla în mașină a fost rănit și el. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului și au declarat decesul. 


Victimele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.


Comentează știrea

adevar
2 noiembrie 2015
adevar

Cum fac ancheta politisti romani daca sunt imbatati si la munca si la volan?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1538 secunde