A murit Corneliu Vadim Tudor

380
1
A murit Corneliu Vadim Tudor - vadim-1442255548.jpg

Articole recomandate

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, ieri dimineață, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale. La câteva ore după intervenția chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, cu câteva ore înainte să moară, un text despre un concert la care a asistat în week-end.

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, în martie 2013, la secția de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut la 28 noiembrie 1949, în București.

A avut o bogată carieră politică, a fost membru al Parlamentului în mai multe legislaturi, membru al Parlamentului European și a candidat de mai multe ori la alegerile prezidențiale. În 2000 a ajuns în turul doi al acestora, unde a obținut puțin peste 30% din sufragii.

A avut o activitate publicistică impresionantă, cu peste 30 de volume publicate. A scris și proză și poezie, iar o parte din operele sale au fost traduse în mai multe limbi.

A înființat mai multe reviste și ziare, cel mai cunoscut nume dintre acestea fiind "România Mare".

Corneliu Vadim Tudor a fost o figură centrală în numeroase controverse, o parte pornite de la acuzații virulente formulate de acesta la adresa unor persoane diverse, altele fiind dispute generate de derapajele sale lingvistice. Împreună cu soția sa, Doina, a avut două fete - Lidia și Eugenia.

Comentează știrea

Murphy
15 septembrie 2015
De ce Antena 3 ?

Rusine ANTENA 3 care pare a fi tribuna poporului, nimic despre Vadim eroul Romaniei, pe care moartea la pacalit punandu-i in cafeaua lui soricioaica, inainte ca el sa-i fi pus soricioaica mortii incafea. Vulpea sireata, moartea, la pacalit si la ucis inainte ca ea, moartea sa fi sorbit din cafeaua otravita de Vadim. A plecat dupa marele poet national Adrain Paunescu sa mai vorbeasca oleaca acolo in ceruri. Dragii nostri poeti si scriitori mareti, aparati Romania de acolo din ceruri, ati fost mari patrioti si ati murit pentru binele Romaniei ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace, la loc luminat, la loc cu verdeata !

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR
Pagina a fost generata in 0.3528 secunde