A mințit că a fost bătut și că i s-a furat telefonul. Ce-a urmat…

404
A mințit că a fost bătut și că i s-a furat telefonul. Ce-a urmat… - ceapatit-1546964380.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din Cobadin a stat 24 de ore în arest și acum este sub control judiciar pentru că a mințit că a fost bătut și că i-a fost furat telefonul. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au descoperit, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, că, de fapt, persoana care a sesizat fapta a indus, cu bună știință, în eroare organele judiciare.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a reclamat, pe 8 octombrie 2018, faptul că ar fi fost acostat din spate, pe o stradă din municipiu, de un bărbat necunoscut, care l-ar fi deposedat prin violență de un telefon mobil și suma de 3.000 de lei.

Mai mult decât atât, tânărul ar fi ticluit și fabricat probe constând în autoprovocarea unor leziuni traumatice, precum și ascunderea telefonului mobil declarat ca fiind furat, sâvârșind astfel infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în centrul de arest preventiv al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a emis măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8341 secunde