A mers la risc, dar a fost prins! Ce au descoperit polițiștii de frontieră, la control

185
A mers la risc, dar a fost prins! Ce au descoperit polițiștii de frontieră, la control - controllafrontieragenericfbpolit-1567587883.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.



În data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, în timpul desfășurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești– I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Măstăcani, județul Galați, un autoturism marca Opel Astra, condus de gălățeanul P.O., în vârstă de 50 de ani. 


Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârșirii unei abateri la regimul circulației rutiere.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0828 secunde