A luat foc în mers! Autocar ars în totalitate. Din fericire, fără victime

133
A luat foc în mers! Autocar ars în totalitate. Din fericire, fără victime - ddd-1579679214.jpg

Articole recomandate

Imagini dramatice pe un drum din Republica Moldova, după ce un autocar a luat foc pe traseul Chișinău - Ohei. Vehiculul, la bordul căruia se aflau 37 de copii, a luat foc în mers, transmite Observator.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, în apropierea satului Gornoe din raionul Orhei. Autocarul venea din Hâncești și se îndrepta spre Orhei. Potrivit poliției, în momentul izbucnirii incendiului, în autocar se aflau 40 de persoane, 37 de copii și 3 adulți. Din fericire, aceastea au fost evacuate la timp și nimeni nu a avut de suferit. Autocarul a ars în totalitate

"Totul a avut loc pe traseul Chișinău - Orhei, în apropiere de satul Gornoe. La volanul autocarului se afla un bărbat de 54 de ani, care a observat la un moment dat fum în spatele autocarului și a stopat pe acostament", a declarat pentru presa locală ofițerul de presă al IP Orhei, Irina Burdujan. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu excatitate care au fost cauzele producerii incendiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3812 secunde