A lovit cu mașina doi tineri pe trecerea de pietoni și a fugit

410

Articole de la același autor

Doi tineri aflați în vacanță în Mamaia au avut parte, sâmbătă noapte, de o experiență neplăcută. Fata de 18 de ani, cu cetățenie româno-olandeză, și băiatul de 20 de ani, olandez, au fost loviți de un șofer, în timp ce traversau drumul de la ieșire din Mamaia pe trecerea de pietoni. Din fericire, aceștia au fost răniți destul de ușor. Șoferul însă a plecat mai departe, fără să-i pese de soarta lor.


Sesizată, Poliția Rutieră l-a depistat în numai câteva ore, iar vitezomanul s-a ales cu dosar penal. 


"Duminică dimineață, 29 iulie, în jurul orei 3.00, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism dinspre Constanța către Năvodari, iar, în dreptul unui marcaj pietonal, a surprins și accidentat ușor doi tineri, în vârstă de 18 respectiv 20 de ani, care se angajaseră în traversarea străzii din stânga conducătorului auto, pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului rutier, conductorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind ulterior identificat în jurul orei 7.30. Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


În prezent, tânărul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6428 secunde