Se întâmplă la Cumpăna

A incendiat ușa vecinei pentru că l-a reclamat la Poliție

1420
A incendiat ușa vecinei pentru că l-a reclamat la Poliție - 8c0e5fa13e084fafc787bb0f418567e5.jpg
O femeie din Cumpăna care, în ultimii patru ani, a anunțat de zeci de ori Poliția reclamând că vecinul ascultă toată noaptea muzică la maximum sau că face scandal
s-a pomenit, joi seară, cu ușa de la intrarea în apartament incendiată.
Spre deosebire de alte țări, în România, dacă vecinul ascultă muzică la maximum în toiul nopții sau își deranjează prin orice alt mod colocatarii nu este "convins" de autorități să nu mai procedeze astfel. Am putea spune că, dimpotrivă! Lipsa de măsuri sau amenzile neconvingătoare îi fac pe astfel de indivizi să recidiveze și să ignore eventualele măsuri ale polițiștilor, nu mai spunem de nevoia de liniște și conviețuire normală a vecinilor acestora.

Copii terorizați
Așa s-a întâmplat cu o familie din Cumpăna, care a ajuns la cuțite cu unul dintre vecini, din cauză că acesta ascultă muzica în toiul nopții sau bea și face scandal. Deși polițiștii au fost chemați de zeci de ori pentru a-l liniști, zecile de amenzi aplicate nu l-au convins pe bărbat că ceea ce face nu e bine. Mai mult decât atât, acesta este bănuit că, joi seară, a dat foc ușii de la intrare a apartamentului reclamantei sale.
Gabriela Roșca, de 39 de ani, ne-a declarat că, în ultimii patru ani, de când bărbatul s-a mutat în blocul în care ea locuiește de 15 ani, de pe Aleea Liliacului, din Cumpăna, a fost nevoită să anunțe polițiștii de zeci de ori, pentru că vecinul ascultă muzică la maximum la miezul nopții ori face scandal. În noaptea de 23 spre 24 februarie a fost nevoită să cheme polițiștii în două rânduri. "Am doi copii, de șase și 12 ani, care nu se pot odihni din cauza gălăgiei. Fetița mea face căderi de calciu din cauza lui…", ne-a spus Gabriela Roșca.
După cele două reclamații, joi seară, în jurul orei 19, femeia s-a trezit cu ușa incendiată. Asta, după ce vecinul său îi bătuse amenințător la ușă, iar apoi l-a auzit cum o înjura și o amenința.
"Dacă nu eram eu acasă și erau doar copiii?", ne-a spus femeia, neștiind cum să mai procedeze cu vecinul care, de fiecare dată când soțul ei este plecat în voiaj, face pe "viteazul", la el acasă, dar pe nervii și nevoia de odihnă a colocatarilor din bloc.
Polițiștii ne-au declarat că bărbatul bănuit că a dat foc ușii apartamentului se numește Ștefan Dominte și are 48 de ani.
Luat la Poliție să dea cu subsemnatul, el nu a recunoscut comiterea faptei. Cel mai rău este că nimeni nu l-a văzut pe bărbat când a dat foc ușii, astfel că polițiștii nu au la dosar decât reclamația femeii, care se bate cap în cap cu cea a suspectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde