A ieșit din ascunzătoare! Managerul ALEXANDREI STAN, Marcel Prodan este AUDIAT ASTĂZI la sediul DNA Constanța

465
A ieșit din ascunzătoare! Managerul ALEXANDREI STAN, Marcel Prodan este AUDIAT ASTĂZI la sediul DNA Constanța - 646x404-1372155931.jpg

Articole recomandate

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, este audiat astăzi la Serviciul teritorial Constanța al DNA, în dosarul în care este acuzat de șantaj după ce a bătut-o pe artistă, în urmă cu zece zile.




Dosarul în care Marcel Prodan este acuzat de șantaj a fost instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanța, care și-a declinat competența către DNA, în condițiile în care bărbatul este administratorul unei societăți comerciale și, potrivit legii, cazul intră în compentența procurorilor anticorupție.


Fostul manager al Alexandrei Stan a fost citat la DNA Constanța pentru astăzi la prânz, când s-a prezentat la audieri. El a mai fost citat și la Poliția Județeană Constanța pentru a da declarații, săptămâna trecută, însă nu s-a prezentat. Cântăreața Alexandra Stan a fost internată, săptămâna trecută, la spitalul din Medgidia, după ce a fost bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan, scrie Mediafax.


Avocatul Alexandrei Stan a depus, în urmă cu o săptămână, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru șantaj. În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 și 15 iunie a amenințat-o și a lovit-o pentru a o determina să renunțe la pretențiile materiale solicitate ca urmare a prestațiilor sale artistice și încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6372 secunde