€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

A găsit 20.000 de lei pe o stradă din Constanța și a dus banii la Poliție

Ştire online publicată Miercuri, 17 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
O femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat, în urmă cu câteva zile, Secția 1 Poliție despre faptul că, deplasându-se pe o stradă din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei. Polițiștii constănțeni au efectuat cercetări în zona indicată de persoana în vârstă, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în proximitatea locației.

Ulterior, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, unde a declarat că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanța, a găsit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei. În urma audierii persoanelor în cauză și a confruntării cu imaginile video, polițiștii au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei, aceasta pierzând banii în drum spre bancă.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8618 secunde