A FURAT UN TAXIMETRU, cu care a intrat într-un parc auto, avariind mai multe mașini. Bărbatul a fost reținut

511
A FURAT UN TAXIMETRU, cu care a intrat într-un parc auto, avariind mai multe mașini. Bărbatul a fost reținut - catuse-1490593410.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 19 ani a fost reținut, duminică, după ce a furat un taximetru cu care a intrat într-un parc auto, unde a avariat două mașini, apoi s-a oprit într-un alt autoturism, ambele luând foc. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins ulterior de polițiști.


Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, tânărul din Bârlad a furat taximetrul din fața unui magazin din municipiu, profitând de faptul că șoferul mașinii a mers să cumpere ceva și a lăsat cheile în contact.


Tânărul a traversat cu mașina întregul oraș, iar la ieșirea din Bârlad spre Vaslui a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea, trecând cu taximetrul prin gardul unui parc auto, unde a avariat două mașini, apoi s-a oprit într-un alt autoturism, ambele vehicule luând foc.


Bârlădeanul a reușit să iasă din taximetru, după care a fugit pe un câmp din apropiere, unde a fost prins de polițiști, anunțați de către taximetristul căruia îi fusese furată mașina de serviciu.


"În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul de 19 ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru furt, conducere fără permis și distrugere. Urmează să fie stabilită și valoarea prejudiciului cauzat", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui.


Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4146 secunde