A furat o tonă și jumătate de zahăr din vagoanele CFR

434
A furat o tonă și jumătate de zahăr din vagoanele CFR - f5386ed31571beed0361427ff58a9778.jpg
Un tânăr de 19 ani a fost depistat de polițiștii de la Transporturi în timp ce fura zahăr industrial provenit din vagoanele CFR.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Transporturi Constanța, subcomisar Cerasela Miron, la data de 17 septembrie, în jurul orei 23, lucrătorii Biroului de Investigații Criminale l-au depistat pe tânărul de doar 19 ani, cunoscut cu antecedente penale, care a sustras zahăr industrial dintr-un vagon CF.
Din primele cercetări a rezultat că Constantin Batală, în jurul orei 19,30, în timp ce se afla pe Valea Portului, a observat în triaj un tren la plecare care era încărcat cu zahăr. Acesta s-a urcat pe platforma unui vagon din compunerea acestui tren, ieșind din portul Constanța. În momentul în care trenul a oprit la semnal, în zona hypermarketului Interex, tânărul a deschis trapa vagonului, folosind o bucată de țeavă, lăsând să curgă zahărul între liniile de cale ferată. După plecarea trenului, individul a încărcat zahărul în saci, timp în care a și fost depistat de polițiști.
Asupra persoanei în cauză au fost găsiți 19 saci încărcați cu zahăr industrial, respectiv aproximativ 1.500 de kg. Batală a recunoscut comiterea faptei, el urmând a fi cercetat în continuare pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9911 secunde