A furat mai multe cauciucuri de la primărie și le-a dat foc

242
A furat mai multe cauciucuri de la primărie și le-a dat foc - afuratmaimultecauciucuri-1598368310.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din localitatea Saraiu a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe cauciucuri din curtea primăriei din localitate și apoi le-a dat foc.

"Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, amenințare, distrugere, împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și conducerea unui vehicul neînmatriculat, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor", explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Cristina Vasile.

Potrivit oamenilor legii, duminică, 23 august, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în curtea Primăriei Saraiu, de unde ar fi sustras cinci anvelope și ar fi incendiat patru dintre acestea la marginea carosabilului. În momentul în care agentul de pază al primăriei i-ar fi atras atenția asupra faptelor, bărbatul în cauză l-ar fi amenințat cu acte de violență atât pe el, cât și pe primarul comunei Saraiu. Totodată, bărbatul ar fi distrus o fântână arteziană, un tablou electric, stâlpi de iluminat, precum și mai multe jardiniere, pe care le-ar fi aruncat pe partea carosabilă a DN 22A, îngreunând astfel circulația vehiculelor în zonă.

"În urma cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 24 august, Judecătoria Hârșova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța", mai spun cei de la IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6149 secunde