€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

A furat două telefoane din Mamaia, dar nu a apucat să fugă prea departe

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
A crezut că dă lovitura în stațiunea Mamaia, dar a ajuns după gratii. În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei. 


Se pare că, în cursul zilei de vineri, 7 iunie, în jurul orei 15, bărbatul ar fi pătruns într-o societate comercială din stațiunea Mamaia, de unde ar fi sustras două telefoane mobile și o sumă de bani, creând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile, cu o valoare totală de 4.000 de lei, și le-au predat persoanei vătămate, continuând cercetările față de bărbat pentru stabilirea întregii activități infracționale. 


Totodată, polițiști din cadrul Postului de Poliție Oltina au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, bănuit de comiterea unei tentative de furt calificat. Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.30, respectivul ar fi încercat să pătrundă într-o locuință din Oltina, unde a fost surprins de proprietari. Hoțul a reușit să fugă de la fața locului, dar polițiștii i-au dat repede de urmă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6961 secunde