A furat din Maritimo ziua în amiaza mare

415
A furat din Maritimo ziua în amiaza mare - tupeu-1443633754.jpg

Articole de la același autor

Un individ a dat dovadă de un tupeu ieșit din comun. A furat electronice de peste 30.000 de lei din mall-ul Maritimo, fără să fie intimidat de faptul că poate fi văzut. Pe 18 septembrie, în jurul orei 15.00, individul a dat atacul la un stand.

"Prin tăierea sigiliilor de la ușa standului și scoaterea sistemelor de siguranță, a sustras de la standul de prezentare aparținând persoanei vătămate S.C. C.M.F. SRL situat în complexul comercial "Maritimo" din municipiul Constanța, două laptopturi, trei tablete, două telefoane mobile și un mouse, toate marca "Asus", prejudiciul cauzat fiind în cuantum de aproximativ 30.600 lei, recuperat parțial", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În momentul în care a sesizat furtul, angajata a alertat autoritățile. Polițiștii au stabilit că autorul furtului este Andru Deceneu Șerban. Acesta a fost prins și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. El a fost reținut pe bază de ordonanță 24 de ore și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Furt de peste 30.000 de lei din Maritimo
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Mașină burdușită cu motorină
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Audi furat, descoperit la Constanța
Pagina a fost generata in 0.664 secunde