€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

A fugit cu mașina neplătită din Marea Britanie

Ştire online publicată Miercuri, 19 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au depistat pe raza județului Constanța un autovehicul marca Renault în valoare de 40.000 de euro, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Acționând în baza unei informații, oamenii legii au identificat, pe raza județului Constanța, un autovehicul marca Renault, despre care existau date că se află în atenția autorităților. La volanul acestuia se afla un cetățean român, G.R., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie. Bărbatul a declarat că a cumpărat mașina de la o firmă din Marea Britanie, plătind o sumă de 500 de lire avans, iar ulterior a hotărât să vină în România deoarece nu mai avea bani să plătească ratele.

„Autovehiculul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8179 secunde