A fost suporter înfocat! Tânărul mort în Mamaia, plâns de fotbaliștii lui DINAMO

256
A fost suporter înfocat! Tânărul mort în Mamaia, plâns de fotbaliștii lui DINAMO - untitled-1406643274.jpg

Articole recomandate

În startul partidei dintre Dinamo și Oțelul Galați, meci care s-a disputat luni seara, în "Ștefan cel Mare", fotbaliștii antrenați de Flavius Stoican au ieșit pe teren cu un banner pe care era scris cu litere mari: Marian, câine până la moarte și dincolo de ea! Însoțit de poza tânărulil, mesajul era dedicat lui Marian Mezdrea, băiatul în vârstă de 24 de ani care a murit, la finalul săptămânii trecute, într-un club din Mamaia.

Elevii lui Flavius Stoican au acceptat, iar în memoria lui Marian și a lui Samy, un alt fan care s-a stins în urmă cu aproximativ o lună, înainte de primul fluier al partidei s-a păstrat un moment de reculegere. Dupa tăcerea care a cuprins stadionul, galeria roș-albilor a scandat ăn memoria celor doi ultrași care s-au stins din viața: "Și după moarte, sunteți câini și după moarte!", scrie cancan.ro.


Imediat după meciul cu Oțelul, fotbaliștii au mers la capela unde este depus trupul neînsuflețit al lui Marian pentru a-și lua rămas bun de la prietenul lor, un suporter adevărat al lui Dinamo.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.086 secunde