A fost protejat de soția pe care o bătuse, dar a ajuns după gratii

339
A fost protejat de soția  pe care o bătuse,  dar a ajuns după gratii - afostprotejat1-1508260868.jpg
O femeie în vârstă de 44 de ani a ajuns la Spitalul Județean Constanța, după ce ar fi fost bătută de soțul ei. Nici în ruptul capului nu a vrut să recunoască acest lucru, susținând în primă fază că s-a lovit singură și apoi că s-a automutilat. Totuși, medicii au fost de o altă părere, în urma examinării loviturilor de pe corpul femeii. Astfel, în baza protocolului de colaborare între medici și polițiști, oamenii legii au fost informați cu privire la posibila agresiune.

Soțul femeii, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Constanța, este cercetat de polițiștii Secției 5 în cazul comiterii unor infracțiuni de violență în familie și loviri și alte violențe. Cei doi soți au și un băiat, în vârstă de 16 ani, care nu ar fi asistat la întreaga scenă de violență.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, iar în urmă cu două zile, a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4981 secunde