Dat în urmărire internațională

A fost identificat asasinul bătrânului homosexual ucis în luna mai

1007
A fost identificat asasinul bătrânului homosexual ucis în luna mai - 7cf070c5c36abe7dc92781733d9ea8a1.jpg
Asasinul bătrânului care a fost ucis în luna mai a fost dat în urmărire internațională, polițiștii având indicii că acesta s-ar afla în Anglia. Anchetatorii au ajuns la concluzia că cel care l-a ucis pe Victor Profir este un tânăr din Călărași pe care victima îl cunoscuse cu câteva zile înainte de săvârșirea crimei, într-un club, din Constanța, frecventat de homosexuali. Cu toate acestea, Mihai Milea, de 26 de ani, a reușit să-și piardă urma, iar după comiterea crimei a fugit din România. Totuși, judecătorii au emis mandat de arestare în lipsă. Pe de altă parte, Mihai Milea este acuzat că, la data de 25 septembrie 2010, a mai comis o crimă în Franța. Oamenii legii spun că Milea este recidivist fiind condamnat pentru tâlhărie. El se eliberase din penitenciar cu două luni înainte de a-i tăia gâtul lui Victor Profir.
Amintim că, în dimineața zilei de 26 mai 2010, un bărbat de 72 de ani, din București, a fost găsit fără viață, zăcând cu gâtul tăiat în apartamentul său de vacanță dintr-un bloc din Constanța. Pentru a intra în casă, polițiștii au forțat ușa apartamentului 39, situat în blocul BM 17, de pe strada Pescarilor, din Constanța. După câteva minute, anchetatorii și-au dat seama că au de-a face cu o crimă. Bătrânul a fost găsit mort, înfășurat în două bucăți de perdea sub patul din dormitor. Cadavrul era plin de sânge. La gât avea mai multe tăieturi și urme de strangulare.
Criminaliștii sosiți la fața locului au strâns probe, printre care și mai multe sticluțe cu lubrifiant. Cadavrul a fost transportat la morgă, unde s-a efectuat necropsia. Medicii legiști au concluzionat că moartea bărbatului a fost violentă și a avut loc în urmă cu trei zile de a fi descoperit cadavrul, mai exact, în noaptea de 23 spre 24 mai 2010. Inițial, Victor Profir a fost strâns de gât, iar apoi i-a fost tăiată beregata. Pe de altă parte, legiștii au prelevat diverse probe care au fost expertizate. Prin acestea, s-a dovedit că victima a întreținut relații sexuale anale și orale înainte de a fi ucis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Violată și ucisă cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.6837 secunde