A decedat și al doilea copil aflat în mașina care a derapat pe DE 578

615
1
A decedat și al doilea copil aflat în mașina care a derapat pe DE 578 - 8161367-1516911552.jpg

Articole recomandate

Un al doilea copil, aflat în mașina care a derapat pe DE 578, a decedat, în accident pierzându-și viața sora și mama acestuia.

Accidentul a avut loc joi, între localitățile Sândominic și Izvoru Mureșului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, primele cercetări arată că autoturismul, în care se afla o familie cu doi copii și care venea dinspre Gheorgheni, a derapat și a fost lovit în partea laterală stângă de o altă mașină, care circula din sens opus.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că, în urma accidentului, au decedat o femeie, în vârstă de 30 ani, și ambele fetițe ale acesteia, de un an, respectiv trei ani.

În accident au fost răniți și șoferii celor două autoturisme, care au suferit traumatisme și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc.

Circulația pe DE 578 a fost blocată timp de o oră și jumătate, iar în prezent se desfășoară pe o singură bandă.

O femeie și copilul ei, morți într-un accident; alte trei persoane rănite



O femeie și copilul ei au decedat joi seara, iar alte trei persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc pe DE 578, între localitățile Sândominic și Izvoru Mureșului, în care au fost implicate două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a precizat că în unul dintre autoturisme se afla o familie cu doi copii, iar în urma accidentului mama și unul dintre copii au decedat, iar celălalt copil este în stare gravă, fiind resuscitat la fața locului.

Șoferii autoturismelor au suferit traumatisme și vor fi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheoghe Filip, a precizat că primele cercetări arată că autoturismul în care se afla familia cu cei doi copii venea dinspre Gheorgheni și, la un moment dat, a derapat și a fost lovit în partea laterală stângă de un autoturism care circula din sens opus.

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Boeriu Catalin
30 ianuarie 2018
Daune accident

Pot ajuta la recuperarea daunelot pentru victime si urmasii acestora https://www.despagubirivictimeaccidenteauto.com/ Boeriu Catalin 0720 947 252

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde