A dat spargerea la pont: hoțul a plecat cu 6.000 de euro

148

Articole de la același autor

Un apel la Serviciul Unic de Urgență 112, în toiul nopții, anunța spargerea unei locuințe în comuna Cuza Vodă. Victima, o femeie ce locuia singură le-a cerut ajutorul oamenilor legii spunând că i-au fost furați toți banii pe care-i avea în casă: nu mai puțin de 6.000 de euro.

Furtul a fost comis în noaptea de vineri spre sâmbătă, 25 spre 26 iulie, la fața locului deplasându-se polițiștii de la Secția Poliție Rurală Medgidia, dar și de la Serviciul de Criminalistică.

Victima le-a povestit anchetatorilor că vânduse de curând un apartament din Medgidia, iar banii îi avea într-un plic, într-un dulap din locuință. În noaptea respectivă a lipsit de acasă, revenind abia în jurul orei 3,30, când și-a găsit casa răvășită, iar banii furați.

În urma investigațiilor realizate, polițiștii au stabilit că suspect de comiterea faptei este Marian Mahu, de 19 ani, din localitate. El a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, iar marți a fost dus în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

De menționat că până să fie prins de polițiști, bărbatul cheltuise deja 1.000 de euro, anchetatorii recuperând restul de 5.000 de euro, pe care i-au înapoiat păgubitei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1851 secunde