€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

A dat lovitura în Spania, dar a fost prins la Constanța! A furat bijuterii de 4,7 milioane de euro

Ştire online publicată Joi, 16 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise în Spania. 


Miercuri, 15 august, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au depistat un bărbat în zona gării CFR Constanța, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile spaniole.


Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, acesta sustrăgând dintr-un magazin, din Spania, mai multe obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.


Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


În acțiune au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8462 secunde