Reținut pentru 24 de ore!

A condus pe contrasens, sub influența drogurilor, cu permisul suspendat

4057
A condus pe contrasens, sub influența drogurilor, cu permisul suspendat - acondus-1508862892.jpg

Articole de la același autor

Un șofer drogat cu canabis a circulat pe contrasens pe DN3, după care a ieșit în decor, provocând un accident rutier. Totul a început ieri dimineață, când cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină pentru un pacient căzut, pe strada Nehoiului, în municipiul Constanța. 


După sosirea ambulanței, pacientul a devenit agitat, s-a urcat la volanul unui autoturism marca Audi și a demarat în trombă. Asistenta de pe ambulanță a anunțat în dispecerat ce s-a întâmplat, polițiștii fiind alertați. La scurt timp după ce a plecat, Lucian C. a produs un accident rutier, ieșind cu mașina în decor, după ce a circulat și pe contrasens, la intrare în Constanța, dinspre localitatea Valu lui Traian. 


La locul accidentului, a intervenit un echipaj SMURD, care l-a găsit pe bărbat în aceeași stare agitată, fiind recalcitrant. Potrivit oamenilor legii, tânărul, în vârstă de 23 de ani, din orașul Năvodari, a condus mașina aflându-se sub influența substanțelor interzise. Asupra acestuia, polițiștii au găsit o pungă cu canabis, un joint și un pistol cu gaze. În plus, tânărul a condus deși are permisul suspendat. 


Lucian C. a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. El urmează a fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6512 secunde