A bătut o minoră cu coada de la topor, apoi a violat-o și a ținut-o sechestrată

627
A bătut o minoră cu coada de la topor, apoi a violat-o și a ținut-o sechestrată - adolescenta-1321291876.jpg
Un bărbat acuzat că a violat o fată de 13 ani, după ce a bătut-o cu o coadă de topor și cu o curea, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, de magistrații Tribunalului Galați, transmite Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați l-au reținut pe Maricel Lungu și au solicitat instanței arestarea lui preventivă pentru lipsire de libertate și viol, se arată într-un comunicat de luni al Ministerului Public.

Magistrații Tribunalului Galați au admis cererea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 29 de zile.

Bărbatul este acuzat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a acostat o minoră în vârstă de 13 ani și șapte luni, pe care a condus-o în locuința sa.

"În acest context, inculpatul a lovit partea vătămată cu o coadă de topor, o curea, precum și cu picioarele și cu pumnii, după care a întreținut raport sexual cu aceasta. După consumarea actului sexual, partea vătămată a fost constrânsă, prin amenințări, să rămână în casa inculpatului până a doua zi când a reușit să fugă, profitând de ieșirea, pentru scurt timp, a acestuia din imobil", potrivit procurorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3783 secunde