€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

A amenințat că se aruncă de la etajul 6 dacă Dragnea nu e eliberat

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Forțe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe bulevardul Unirii din București, unde un bărbat a amenințat cu sinuciderea, potrivit Adevarul.ro.

Bărbatul s-a agățat în afara balconului situat la etajul 6 al blocului de pe bulvardul Unirii strigând că urmează să-și pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la "blocul Zepter" de pe Unirii și că bucureșteanul amenința că-și va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin stație unul cu Dialog scris pe vestă. Și spunea ceva de "Domnul Președinte Dragnea", apoi mai mulți dintre vecini și un polițist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din pușcărie“, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.

Sursa: realitatea.net 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3874 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7252 secunde