500 de forțe de ordine acționează la malul mării, de Rusalii

254
1
500 de forțe de ordine acționează la malul mării, de Rusalii - 500de-1496247074.jpg
Aproximativ 300 de polițiști din cadrul IPJ Constanța și peste 200 de jandarmi constănțeni se vor afla în stradă, în timpul minivacanței de Rusalii, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.


Polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună cu reprezentați ai instituțiilor statului cu atribuții în domeniu.


Astfel, polițiștii de la ordine publică, structurile de poliție rutieră, polițiștii de investigații criminale, proximitate, echipele de cercetare la fața locului (criminalistică), acțiuni speciale, de la arme sau investigarea fraudelor se vor afla în stradă. 


Polițiștii constănțeni vor acționa în proximitatea bisericilor, activitățile urmând a fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu toate instituțiile MAI cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. Jandarmii vor fi prezenți în Constanța, Medgidia, Cernavodă, Hârșova, Mihail Kogălniceanu, Mamaia, Eforie, Techirghiol, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, în cadrul patrulelor mixte și echipajelor de intervenție.


Pe drumurile publice, pe principalele artere din stațiunile turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum și în zona lăcașelor de cult, polițiștii de la rutieră vor acționa pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

SRI
2 iunie 2017
Militieni versus jandarmi

Numai manipulati populatia k stiri false ..pe 01-06-2017 politia se saluta cu bisnitarii de tigari din piata tomis 3 ..fara sa se mai fereasca de cineva si indivizii isi asezau bacsurile cu tigari la brau ..ce nenorociti ..justitie de cacat si un oras ghetou cundus de mafie ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2943 secunde