50 de migranți, salvați de polițiștii de frontieră români din Marea Egee

101
50 de migranți, salvați de polițiștii de frontieră români din Marea Egee - coasta-1507365411.jpg

Articole recomandate

Polițiștii români de frontieră aflați în misiune Frontex au salvat 50 de persoane, între care 19 copii, care se aflau pe o ambarcațiune în pericol să se scufunde în Marea Egee.

Echipajul navei de patrulare MAI a Gărzii de Coastă, aflat în misiune pe Marea Egee, a identificat o ambarcațiune gonflabilă cu motor, supraîncărcată cu persoane, arată un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliția de Frontieră.  


Ambarcațiunea era în pericol de scufundare, iar persoanela aflate la bord au fost transbordate pe nava Gărzii de Coastă. Este vorba despre 50 de persoane - 19 copii, 10 femei și 21 de bărbați,cărora polițiștii de frontieră le-au oferit asistență, hrană și apă, iar câteva ore mai târziu,acestea au fost debarcate în siguranță în Portul Chios și predate autorităților elene.

De la începutul anului, polițiștii de frontieră români de pe navele Gărzii de Coastă au salvat, individual și în cooperare cu echipajele celorlalte nave detașate de către statele membre în Grecia, în cadrul Operațiunii Comune "POSEIDON 2017", peste 1.200 de persoane care se aflau în pericol la bordul unor ambarcațiuni de mici dimensiuni, în apele teritoriale elene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Eveniment : A DECEDAT al doilea miner de la mina Lupeni
Pagina a fost generata in 0.7909 secunde