50 de jandarmi vor fi în stand-by la "Zilele Orașului Năvodari"

2171
În perioada 26 iulie - 30 iulie, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" destinate menținerii ordinii și siguranței publice în cooperare cu Poliția, pe litoral, au aplicat 61 sancțiuni contravenționale, din care 27 avertismente scrise și 34 de amenzi, în valoare totală de 21.350 lei.
Au fost constatate trei infrac-țiuni, cu 6 autori, iar 22 de persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru stabilirea identității sau verificări.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, locotenent Codrin Popoiu, contravențiile constatate se referă în general la tulburarea liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate, comer-țul ambulant pe plajă sau în zona plajei, fără respectarea prevederilor legale etc.
De asemenea, în perioada 30 iulie - 2 august, aproximativ 500 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "TOMIS" vor asigura menținerea ordinii și siguranței publice în cooperare cu Poliția, în zona turistică Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești și Neptun.
În perioada 30 iulie - 1 august, aproximativ 50 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică cu ocazia desfășurării evenimentului "Zilele Orașului Năvodari".
Gruparea de Jandarmi Mobilă "TOMIS" a amplasat două puncte de consiliere și primire sesizări în Mamaia (zona Riviera) și Costinești (zona 10 Steaguri).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 0.2333 secunde