400 de jandarmi, în acest an, pe litoral

1709
De la 1 iulie, 400 de jandarmi vor asigura ordinea și siguranța publică pe litoral, patrulând în echipe mixte împreună cu polițiști, în zona turistică a orașului Constanța, dar și în stațiunile Mamaia, Năvodari, Costinești, Neptun, Eforie Nord și Sud.
"Jandarmii vor desfășura și acțiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale, fiind vizate în special zonele aglomerate, bazarurile, parcurile de distracții, discotecile și parcările slab iluminate" se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei.
De asemenea, militarii vor sprijini autoritățile publice pentru a descoperi persoanele care muncesc fără acte, dar și la verificarea activităților desfășurate pe plajă.
Jandarmeria Română sfătuiește turiștii să nu lase nesupravegheate  bunurile când se află pe plajă, să nu lase bunuri de valoare în camerele de hotel sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați, să nu parcheze autoturismele în locuri slab luminate și să se asigure că au încuiat portierele, dar și să evite purtarea bunurilor de valoare, care pot atrage atenția posibililor infractori.
"De asemenea, dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetățenii sunt sfătuiți să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmerie", se mai arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 1.0137 secunde