40.000 de țigarete, 600 de litri de băuturi spirtoase și o instalație de produs băuturi alcoolice, descoperite în urma unor percheziții

Miercuri, 31 Octombrie 2012, 18:26
239
Polițiștii maramureșeni au efectuat, miercuri, percheziții la locuințele unor persoane din Baia Mare, Baia Sprie și alte localități rurale învecinate cu Baia Mare, suspectate de contrabandă cu țigarete provenind din Ucraina și de producere neautorizată de băuturi alcoolice, informează realitatea.net.

În această dimineață s-au desfășurat trei percheziții la locuințele unor persoane suspectate de contrabandă cu țigarete de proveniență Ucraina și producție neautorizată de băuturi alcoolice.

Anterior, la data de 18 octombrie, au mai fost efectuate alte patru percheziții domiciliare la locuințele unor suspecți din Baia Mare și Baia Sprie implicați în comercializarea țigaretelor provenite din acte de contrabandă în zona de frontieră cu Ucraina.

În urma celor șapte percheziții, au fost descoperite aproximativ 40.000 de țigarete, de proveniență Ucraina, 600 de litri de băuturi spirtoase și materie primă, precum și o instalație artizanală destinată producției de băuturi alcoolice, informează Poliția Română, transmite aceeași sursă.

 

Citește mai mult....

 

 

Pagina a fost generata in 0.1986 secunde