31 de jandarmi constănțeni au primit semnul onorific "În serviciul patriei"

1966
31 de jandarmi constănțeni au primit semnul onorific

Articole de la același autor

Ieri dimineață, 31 de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au primit Semnul Onorific "În Serviciul Patriei". Cei patru ofițeri și cei 27 de subofițeri au primit brevete semnate de ministrul Administrației și Internelor, Vasile Blaga, și distincțiile acordate în semn de recunoaștere, după 15 ani de activitate în slujba Jandarmeriei. Potrivit maiorului Sorin Trancă, angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean recompensați ieri s-au remarcat, în cei 15 ani de activitate, în misiuni de ordine publică, activități de pază și protecție instituțională, precum și în alte acțiuni, la locurile lor de muncă.
Unul dintre ofițerii medaliați este căpitanul Marius Presură, de la Detașamentul Mobil. El este angajat în Jandarmerie din 1994, iar în perioada 2006 - 2007 a făcut parte dintre jandarmii plecați în Kosovo. În această misiune a executat, printre altele, misiuni de patrulare în enclavele regiunii, a făcut parte din echipele de însoțire și protecție a personalităților și a asigurat însoțirea și paza persoanelor acuzate de crime de război, la Tribunalele ONU din provincie. Pe durata misiunii, în iulie 2006, a fost decorat cu Medalia ONU "În slujba Păcii".
Căpitan Marius Presură, de 37 de ani, este căsătorit și are un băiat în vârstă de 13 ani. Este pasionat de artele marțiale și de activități sportive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 1.6058 secunde