30 de angajați ai unui aeroport din Franța, arestați pentru furt din bagaje

172
30 de angajați ai unui aeroport din Franța, arestați pentru furt din bagaje - 0320025bagajeaeroport1df373766a-1354125213.jpg

Poliția din Franța a arestat și reținut miercuri aproximativ 30 de angajați ai aeroportului parizian din Roissy, bănuiți că ar fi furat în ultimele luni mai multe obiecte de valoare din bagaje, citează realitatea.net.

Potrivit anchetei, suspecții  selectau bagajele în funcție de proveniență sau destinație, alegându-le pe cele cu "destinații bogate", ca Dubai, New York, Washington sau Johannesburg.


Angajații, în vârstă de 22 până la 50 de ani, au furat pe parcursul a mai multe luni bani și obiecte de valoare din bagajele care tranzitau aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle, al doilea cel mai mare aeroport european și al șaptelea din lume, cu un trafic de 61 de milioane de pasageri în 2011.


Printre obiectele de valoare furate figurează telefoane, calculatoare, îmbrăcăminte, bijuterii și produse de marochinărie de lux.
Perchezițiile s-au efectuat astăzi la domiciliile suspecților, polițiștii sperând că vor găsi obiectele pierdute, informează sursa citată.

 

Citește mai mult...


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6769 secunde