24 de ani după gratii pentru că a violat și omorât o bătrână

1545

Articole de la același autor

Ștefan Dragoș Iordache, de 22 de ani, din Crucea, a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul Constanța la pedeapsa de 24 de ani de închisoare pentru că a violat și omorât, la începutul lunii decembrie 2009, o bătrână din localitate. Individul este obligat, prin sentință, și la plata sumei de 3.500 de lei, reprezentând despăgubiri materiale, și 7.500 de lei - daune morale. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
La începutul lunii decembrie, Ștefan Dragoș Iordache a pătruns în locuința unei bătrâne după ce a spart un geam de la casă. Marița Neagu, în vârstă de 78 de ani, locuia singură, ea fiind văduvă din luna ianuarie 2009.
Ajuns în casă, tânărul a lovit-o pe bătrână de mai multe ori în zona feței cu un lemn luat de lângă sobă, după care a violat-o. La plecare, Iordache a furat cerceii pe care bătrâna îi avea în urechi, dar și suma de 34 de lei, din portofel.
Abandonată într-o baltă de sânge, femeia a murit. Ea a fost găsită de un vecin, care a anunțat polițiștii.
Ștefan Dragoș Iordache a fost reținut la scurt timp, el fiind acuzat de viol, tâlhărie și omor deosebit de grav. Inițial, tânărul nu a recunoscut faptele, dar în momentul în care oamenii legii i-au găsit cerceii victimei în buzunarul pantalonilor, el a început să spună cum s-a întâmplat nenorocirea, punând totul pe seama consumului excesiv de alcool.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde