202 persoane aflate în carantină la Hotel Flora pleacă acasă

1946
202 persoane aflate în carantină la Hotel Flora pleacă acasă - ordo-1586016755.jpg

Articole recomandate

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat că 202 persoane aflate în carantină instituționalizată la hotelul Flora, din Mamaia, după repatrierea din Italia, pleacă sâmbătă spre județele de domiciliu.

'Este vorba despre 202 cetățeni românii repatriați din Italia, ce au sosit pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Constanța pe data de 21 martie. Acești oameni, care provin din toate zonele țării, se întorc acasă cu autocarele puse la dispoziție de Ministerul Afacerilor Interne', a precizat George Niculescu.

El a mai spus că alte 13 persoane infectate cu COVID-19, care au fost tratate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, au fost declarate vindecate, urmând să fie externate. 'Anunț cu bucurie că 13 persoane, internate până astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, au fost declarate vindecate. Este vorba despre pacienți proveniți din centrele de carantinare și care au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Aceștia s-au recuperat rapid, grație schemelor de tratament aplicate de medicii constănțeni, și vor fi transportați în județele de domiciliu, cu ajutorul ambulanțelor private. În următoarele 14 zile vor sta în autoizolare pentru eliminarea oricărui risc", a detaliat prefectul Niculescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6625 secunde