20 de zile de arest preventiv pentru cei trei indivizi care au prăduit un cetățean german

1133
Cei trei bărbați care au fost reținuți de polițiști după ce au furat portofelul unui cetățean german au fost arestați de magistrații de la Judecătoria Constanța pentru o perioadă de 20 de zile.
Oamenii legii spun că joi seară, în jurul orei 19,30, Liviu Ibriș, de 42 de ani, Cadâr Mustafa, de 55 de ani, și Șenol Arif, de 41 de ani, toți din Constanța, ar fi acostat, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Negru-Vodă, patru cetățeni germani, iar unuia dintre ei, în vârstă de 22 de ani, i-ar fi furat portofelul în care se aflau 90 de euro, 129 de lei și actele de identitate, ulterior restituind portofelul gol părții vătămate.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3, asupra lui Cadâr Mustafa au fost găsite sumele de 90 de euro și 129 de lei, precum și un bon fiscal primit de partea vătămată când a trecut stația de taxare de la podul de la Fetești.
Prejudiciul, în valoare de 550 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
Cei trei indivizi au fost reținuți imediat și depuși în arest, ei fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6661 secunde