20 de artiști din lumea rock-ului susțin un spectacol pentru victimele din clubul Colectiv

269
20 de artiști din lumea rock-ului susțin un spectacol pentru victimele din clubul Colectiv - colectiv-1476894693.jpg

Articole recomandate

20 de mari artiști din lumea rock-ului vor participa la un spectacol în perioada 28 - 30 octombrie, organizat în beneficiul celor 64 de victime din clubul Colectiv.

Spectacolul se va desfășura la Berăria H din București, în cadrul #3010 Festival. Artiștii vor cânta pro bono.

Evenimentul este organizat de Asociația Colectiv GTG 3010, care va folosi fondurile obținute din vânzarea biletelor pentru decontarea tratamentelor medicale ale răniților din Colectiv.

"Când mi-am asumat această responsabilitate, de a contacta și a convinge trupele să concerteze la #3010 Festival, nu m-am așteptat la atâtea răspunsuri și reacții pozitive. Știu cât de greu le este formațiilor să își sacrifice o seară de weekend, mai ales dacă este vorba de un concert într-o altă localitate, cât timp, energie și resurse implică un astfel de eveniment. Cu toate astea, majoritatea celor invitați s-a arătat solidară cu cauza și a confirmat participarea fără să stea pe gânduri. Pentru asta le mulțumim și îi asigurăm de respectul și recunoștința noastră.", a declarat organizatorul spectacolului, Cătălin Scânteie, potrivit Romanialibera.ro.

Printre artiștii prezenți la spectacol vor fi cei de la Compact, Talisman și Altar, Florin Chilian și Petre Magdin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3674 secunde