20.000 de lire sterline, recompensă pentru prinderea celui care ar fi bătut trei femei

1607
20.000 de lire sterline, recompensă pentru prinderea celui care ar fi bătut trei femei - untitled-1568964015.jpg

Articole recomandate

Un atac înfiorător comis în Marea Britanie indică drept principal suspect un român. Bărbatul a intrat în casa unei familii, deghizat în curier. Le-a lovit cu brutalitate pe cele trei femei care i-au stat în cale și le-a lăsat într-o baltă de sânge pe podea. Între victime este și o adolescentă. Individul a fugit cu câteva console video. Atacul de o violență extremă a fost suprins de camerele de supraveghere, iar acum pe capul suspectului este pusă o recompensă de 20 de mii de lire.  


Atacul este de o duritate greu de imaginat. Puțin după ora 10 și 35 de minute camerele de supraveghere din casa familiei Vung, din Luton- Bedfordshire, îl suprind pe bărbat în timp ce sună la interfon. Se întâmpla pe data de 2 septembrie.


Ca să i se deschidă ușa suspectul spune că este angajat la o firmă de curierat. Purta o vesta reflectorizantă și avea în mână o cutie. Așa a reușit să intre spre apartamentul unde se aflau cele trei femei.

În mai puțin de 10 secunde fiica și mama proprietarului sunt puse la pământ cu lovituri puternice. Calm, agresorul le târăște corpurile aproape inerte în bucătărie.

Agresorul continuă atacul. Își reduce la tăcere și a treia victimă, sora proprietarului casei. Fetița îl imploră se se oprească. Prea târziu. 


Sora bărbatului este lovită repetat și brutal. Atacul durează aproape cinci minute. Individul ia apoi mai multe obiecte din casă, câteva console de jocuri și un receveir tv, și se face nevăzut.

Familia victimelor oferă o recompensă de 20 de mii de lire oricui ajută la prinderea suspectului. Tatăl fetei susține că l-a identificat pe agresor: ar fi vorba de un individ din Cireșu, Brăila.

"Bărbatul din imagini a fost identificat ca fiind Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Cireșu, Brăila, România. Nu a fost încă arestat. Se ascunde în România acum. Vă rog, ajutați-mă să continui", este mesajul transmis de proprietarul casei.

"Am primit foarte multe informații de la mai multe persoane, despre cine este și de unde este. A venit să ne atace. Voia să fure bani. A furat o consolă de jocuri, o consolă video și inelul mamei", este un alt mesaj transmis de proprietarul casei.

În ianuarie 2007, bărbatul a fost acuzat de proxenetism. A obligat cinci fete să se prostitueze în Italia. În 2008, a fost prins în România și condamnat la 17 ani de închisoare. A reușit anul trecut să iasă din închisoare, pe baza recursului compensatoriu.

În România, polițiștii nu sunt încă pe urmele lui. Autoritățile spun că nu au primit nicio notificare oficială privind aceste agresiuni din Regat. În urmă cu nici două luni, un alt român a fost arestat la Dej. Bărbatul este acuzat că, în 2013, a ucis cu un ciocan o cunoscută artistă britanică. 


sursa: observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde