19 cetățeni din Irak au încercat să intre ilegal în țară, ascunși într-un microbuz

102
19 cetățeni din Irak au încercat să intre ilegal în țară, ascunși într-un microbuz - frontiera13626428281372974656140-1540209488.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu - P.T.F. Bechet au descoperit 19 cetățeni irakieni care au încercat să intre ilegal în țară, ascunși într-un microbuz, condus de un șofer sârb.

Poliția de Frontieră a anunțat, luni, că la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean sârb la volanul unui microbuz, marca Fiat Ducato, care transporta, conform documentelor, cabluri electrice din Turcia, pentru o societate din Cehia.

Polițiști de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, descoperind, ascunși în compartimentul marfă al microbuzului, nouăsprezece persoane, cetățeni străini.

În cadrul cercetărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni irakieni -13 bărbați, 3 femei și 3 minori - adulții având vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, iar minorii între 7 și 17 ani. La cercetări, cetățenii irakieni au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei, iar cetățeanul sârb a declarat că nu știe cum s-au ascuns persoanele respective în microbuz.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului romano-bulgar, migranții și șoferul sârb au fost preluați de Poliția de Frontiera Bulgară în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9778 secunde