16 PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

189
16 PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI - mdamagfzad00odc1mzzhnjgwyjm4mgq4-1543408310.jpg

Articole recomandate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 16 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări și constituirea unui grup infracțional organizat. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării aproape 2.000.000 de țigarete, 85.000 de lei și 10.000 de euro.



La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au pus în executare 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, într-un dosar de contrabandă cu țigări și constituirea unui grup infracțional organizat.

Persoanele vizate sunt cercetate sub aspectul săvârșirii, în perioada ianuarie – noiembrie 2018, a infracțiunilor de colectare, deținere, transport, preluare, depozitare, desfacere și vânzare de țigări, care ar proveni din contrabandă, precum și pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași pentru audieri și luarea măsurilor legale. Patru persoane au fost reținute pentru 24 ore. În cursul zilei de astăzi, vor fi prezentate instanței, cu propunerea luării față de acestea a unor măsuri preventive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproape 1.952.000 de țigarete, 85.000 de lei, 10.000 de euro, precum și alte documente de interes în cadrul cercetărilor.

La acțiune au mai participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și jandarmi din Iași și Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde