14 migranţi, prinşi când încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria

386
14 migranţi, prinşi când încercau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria - frontiera-1616850693.jpg

Articole recomandate

Poliţiştii de frontieră din Arad au prins 14 migranţi din Afganistan, Siria, Algeria, Maroc şi Egipt care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.


″În data de 26.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Nădlac au efectuat controlul amănunţit asupra a două automarfare conduse de un cetăţean ceh, respectiv un cetăţean maghiar, ce transportau sodă caustică şi produse alimentare pentru societăţi din Cehia şi Germania. Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentului de marfă, au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, zece cetăţeni străini. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, Siria şi Maroc, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră, conform stirileprotv.ro.


Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră arădeni, din cadrul aceluiaşi sector, au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, patru persoane care se deplasau pe jos.


“Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit ca este vorba de trei cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, solicitanţi de azil în România, şi un cetăţean din Egipt în vârstă de 48 de ani”, se mai arată în comunicat.


În toate aceste cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând să ia măsurile legale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8103 secunde