13 locuințe afectate după explozia unei butelii, la Medgidia

257
O explozie de amploare s-a produs vineri dimineață, în municipiul Medgidia, într-un bloc de locuințe. O butelie aflată într-o garsonieră, la ultimul etaj, a explodat, fiind afectate 13 locuințe. O persoană a fost grav rănită, iar alte 80 au fost evacuate de urgență.


Apelul la 112 a fost primit în jur de ora 07.15 și au intervenit două autospeciale de la detașamentul Medgidia. Cel mai afectat în urma deflagrației a fost un bărbat, în vârstă de 79 de ani, care se afla în încăperea garsonierei în care a explodat butelia. El a suferit arsuri de gradul 1 și 2, pe 30% din suprafața corpului și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, fiind intubat și cu căile aeriene afectate. 


Victima locuia singură la ultimul etaj al blocului 9 Tineret de pe strada Plevnei nr. 5, din Medgidia. Potrivit ISU "Dobrogea", explozia s-a produs din cauza acumulării de gaze de la butelia bărbatului rănit. Blocul nu este racordat la gaze. Victima exploziei ar fi trebuit să fie transferată la Spitalul de Arși din Capitală, însă acest lucru este imposibil întrucât nu există locuri libere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3312 secunde