€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

13.000 pachete cu țigări, confiscate în urma unei acțiuni la frontieră

Ştire online publicată Marţi, 25 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițisti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit 13.000 de pachete cu țigări de contrabandă ce urmau să fie comercializate pe piața neagră de desfacere.


La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul unor misiuni specifice desfășurate în zona de responsablitate, polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoprit un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, despre care aveau informații că este folosit pentru transportul țigaretelor de contrabandă, în habitaclul căruia se găseau mai multe colete care conțineau cartușe cu țigări. 


În cele 26 colete s-a descoperit cantitatea totală de 260.000 țigarete (13.000 pachete). Conform prevederilor legale, a fost luată măsura indisponibilizarii autoturismului, folosit la activitatea infracțională, în valoare de 23.280 lei, precum și a țigaretelor descoperite, cu o valoare estimată de peste 121.050 lei.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracțională.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.74 secunde