€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

10 zile fără accidente rutiere pe drumurile din județul Constanța

Ştire online publicată Joi, 16 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Una dintre preocupările permanente ale Serviciului Rutier Constanța o reprezintă prevenirea accidentelor rutiere, prin conștientizarea participanților la traficul rutier cu privire la expunerea acestora la pericolul încălcării regulilor de circulație, care pot duce la înregistrarea unor evenimente grave. 


Numeroasele acțiuni desfășurate în teren de către polițiștii rutieri constănțeni au avut ca scop și în primele luni ale anului 2019 sensibilizarea participanților la traficul rutier care, prin adoptarea unui comportament adecvat și civilizat, dar și prin respectarea strictă a regulilor de circulație, să conducă la idealul de o zi fără accidente rutiere.


Prezența zilnică în stradă a polițiștilor rutieri constănțeni a determinat contabilizarea a 10 zile fără evenimente rutiere pe drumurile județului nostru (6 și 13 ianuarie, 2, 7, 8 și 10 februarie, 2, 3 și 10 martie, 12 mai). O statistică care este de bun augur pentru sezonul estival 2019, care se apropie de afluența specifică litoralului nostru.


Pe parcursul anului 2018, la nivelul județului Constanța au fost înregistrate 15 zile fără accidente rutiere. 


Recomandări permanente ale polițiștilor constănțeni
Discuțiile intense în timpul conducerii autovehiculului, vorbitul la telefonul mobil vă pot distrage atenția în momente vitale. Vă sfătuim să respectați normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule. Oboseala la volan vă poate fi fatală. 


Folosirea centurii de siguranță este obligatorie. Atașați-vă centura de siguranță înainte de plecarea la drum, vă poate salva viața în caz de accident! 


Nu conduceți niciodată sub influența băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacție și precizia mișcărilor și poate determina scăderea acuității vizuale și auditive a șoferilor. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9034 secunde